Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 brown onion, cut into halves
- 30 g olive oil, plus extra for greasing and brushing
- 2 tsp ground cumin
- 1 tbsp ground cinnamon, plus extra for dusting
- 2 tsp ground coriander
- 2 tsp fennel seeds
- 1 pinch saffron
- 500 g beef mince
- 80 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 20 g pine nuts, plus extra for garnishing
- 150 g dried apricots, cut into quarters
- 50 g sultanas (opcjonalnie)
- 1 lemon, zest and juice
- 8 sheet filo pastry
- icing sugar, for dusting
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1915.8 kJ / 456.1 kcal
- Białko
- 23.8 g
- Węglowodany
- 31.6 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 6 g
Alternatywne przepisy
Beef stroganoff
35 Min
Spiced lamb pie
40min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 godz. 5 min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Creamy coconut chicken curry
30min
Chicken cacciatore
50min
Lemon and lamb pie with filo topping
2u. 40min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min