Urządzenia i Akcesoria
Sausage and butter bean winter stew
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
brown onion cut into quarters150 g
-
garlic cloves2
-
duck fat plus an extra 3-4 tbsp to fry (see Tips)40 g
-
carrot cut into thin slices (5 mm)1
-
streaky bacon cut into pieces (2 cm)100 g
-
dried thyme1 tsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
water100 g
-
tomato paste1 tbsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
kransky sausages cut into slices on the diagonal (1 cm - see Tips)400 - 500 g
-
canned butter beans drained and rinsed (approx. 250 g after draining)400 g
-
bread of choice (approx. 5 mm thickness )8 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1376.7 mg
Białko
25 g
Kalorie
3148.3 kJ /
749.6 kcal
Tłuszcz
60.6 g
Błonnik
9.3 g
Tłuszcz nasycony
19.9 g
Węglowodany
22.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexican cottage pie
1 Std. 30 Min
Curried sausages and lentils
1 Std.
Chicken with sweet potato cheesy crust
1 Std. 15 Min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
"Hug in a mug" chicken soup
30 Min
Irish stew
1 Std. 30 Min
Tomato basil chicken stew
35 Min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 Min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 Std. 30 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Chicken and pesto risoni
35 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min