Sausage and butter bean winter stew

Sausage and butter bean winter stew

4.0 104 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra to garnish
    2 sprigs
  • brown onion cut into quarters
    150 g
  • garlic cloves
    2
  • duck fat plus an extra 3-4 tbsp to fry (see Tips)
    40 g
  • carrot cut into thin slices (5 mm)
    1
  • streaky bacon cut into pieces (2 cm)
    100 g
  • dried thyme
    1 tsp
  • canned chopped tomatoes
    400 g
  • water
    100 g
  • tomato paste
    1 tbsp
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • kransky sausages cut into slices on the diagonal (1 cm - see Tips)
    400 - 500 g
  • canned butter beans drained and rinsed (approx. 250 g after draining)
    400 g
  • bread of choice (approx. 5 mm thickness )
    8 slices

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 749.6 kcal / 3148.3 kJ
Białko 25 g
Tłuszcz 60.6 g
Węglowodany 22.5 g
Błonnik 9.3 g
Tłuszcz nasycony 19.9 g
Sód 1376.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...