Urządzenia i Akcesoria
Chicken, chorizo and chickpea stew
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
olive oil30 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
chorizo cut into thin slices (5 mm)120 - 130 g
-
tomato paste40 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
skinless chicken thigh fillet cut into halves800 g
-
dried oregano1 tbsp
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1304.4 mg
Białko
47.7 g
Kalorie
2364.8 kJ /
563 kcal
Tłuszcz
33.1 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
15.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexican cottage pie
1 godz. 30 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Curried sausages and lentils
1 godz.
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Chicken cacciatore
50 min
Beef stroganoff
35 min
Mexican chicken stew
40 min
Red beans and rice with turkey meatballs
1 godz.
Southern-style pork and bean casserole
40 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Chorizo and chicken pasta
50 min