Urządzenia i Akcesoria
Pork and apple cider stew
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
2 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh sage leaves8
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
butter cut into cubes60 g
-
fennel bulb trimmed and thinly sliced½
-
eschalots peeled and cut into halves4
-
shortcut bacon rashers cut into strips2
-
parsnip (approx.110 g), cut into pieces (2-3 cm)1
-
carrots (approx. 90 g), cut into pieces (2-3 cm)2
-
pork fillet cut into cubes400 g
-
pearl barley50 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 - 2 tsp
-
alcoholic apple cider300 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
dried bay leaf1
-
ground black pepper½ tsp
-
sea salt to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
505.6 mg
Białko
55.8 g
Kalorie
3435.6 kJ /
821.2 kcal
Tłuszcz
33.6 g
Błonnik
14.6 g
Tłuszcz nasycony
18.4 g
Węglowodany
77 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Lamb spezzatino
1 godz. 45 min
Beef stroganoff
35 min
Beef "Burgundy"
40 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Lemon and lamb pie with filo topping
2 godz. 40 min
Pea and ham soup
2 godz. 20 min
Southern-style pork and bean casserole
40 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Apricot chicken risotto
30 min