Urządzenia i Akcesoria
Chicken cacciatore
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
brown onion (approx. 180 g), cut into halves1
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
olive oil40 g
-
chicken thigh fillets (depending on size)6 - 8
-
canned crushed tomatoes400 g
-
dry white wine100 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
dark brown sugar (optional)1 tsp
-
salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
red capsicum (approx. 220 g), deseeded, cut into slices1
-
fresh mushrooms cut into slices100 g
-
pitted black olives (Kalamata or Spanish)80 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1266.3 mg
Białko
23 g
Kalorie
2260.3 kJ /
538.2 kcal
Tłuszcz
32.7 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef ragu
1 godz. 25 min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Chicken and cashews
55 min
Shepherd's pie
55 min
Butter chicken
55 min
Chilli con carne
45 min
Beef stroganoff
35 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Chicken velouté meal
40 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Apricot chicken risotto
30 min