Urządzenia i Akcesoria
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
water1060 g
-
lime juice only (approx. 20 g)1
-
firm white fish fillets cut into pieces (3-4 cm)500 g
-
black peppercorns1 tsp
-
chilli powder2 tsp
-
cinnamon quill1
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
garlic cloves3
-
fresh green chillies small, deseeded if preferred2 - 4
-
fresh curry leaves10 - 12
-
tamarind paste1 tbsp
-
coconut cream100 g
-
salt1 tsp
-
pandan leaves (see Tips)2 - 3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
733.8 mg
Białko
26.9 g
Kalorie
896 kJ /
213.3 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 godz.
Pad Thai noodles with prawns
30 min
Sri Lankan red beef curry
1 godz. 40 min
Biryani
1 godz. 25 min
Vada
2 godz. 35 min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1 godz. 15 min
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1 godz.
Baked masala fish
1 godz. 15 min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 min
Bengali fish cakes
1 godz. 20 min
Coconut fish curry
1 godz. 10 min
Chai masala tea
15 min