![Miso salmon broth Miso salmon broth](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/450759CC-6C7E-45FC-8A81-B86C0B4325B1/Derivates/3C5E69C3-86E9-439B-9075-CDE1AC7FB3DE.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g dried instant noodles (see Tip)
- boiling water, for soaking
- 2 tsp shiro (white) miso paste
- 50 g sake
- 50 g mirin
- 40 g brown sugar
- 20 g peanut oil
- 1 garlic clove, cut into thin slices
- 4 boneless, skinless salmon fillets (approx. 800 g total)
- 800 g hot water
- 100 g fresh shiitake mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- 20 g soy sauce
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 150 g bok choy, trimmed and cut into pieces (4 cm) with stalks separated
- 2 spring onions/shallots, trimmed and thinly sliced, for garnishing
- black sesame seeds, to serve (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3065.4 kJ / 729.9 kcal
- Białko
- 50.9 g
- Węglowodany
- 39.5 g
- Tłuszcz
- 40.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.2 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 1492.7 mg
Alternatywne przepisy
Salmon and fennel risotto
30 Min
Mango salmon bowl
40 min
Tom kha prawns
25 Min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50 Min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 Min
Miso chicken and rice
1h 30min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Seared tuna on chilli bean mash
35 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 Min
Teriyaki salmon bowl
1h 15 min