Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 dried chillies
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 270 g coconut milk
- 1 stalk fresh lemongrass, white part only, cut into pieces
- 2 fresh kaffir lime leaves, stalks removed and leaves torn into pieces
- 1 tsp tamarind paste
- 2 whole cloves
- ¼ - ½ tsp chilli powder
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp salt
- 1400 - 1600 g whole chicken, butterflied (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3636.8 kJ / 865.9 kcal
- Białko
- 73.1 g
- Węglowodany
- 4.5 g
- Tłuszcz
- 62.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 24.2 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 864 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1h
Kalguksu (chicken noodle soup)
1h 15min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 Min
Prawn and chicken laksa
40 Min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Thai beef salad
1h 15min
Prawn balls with pickled vegetables
1h 15min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4h 35min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30 min
Malay-style coconut chicken
25 Std. 40 Min
Turmeric lime chicken skewers
1h 30 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min