Urządzenia i Akcesoria
Steamed mushroom and egg pots
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
ghee plus extra for greasing1 tbsp
-
Gruyère cheese cut into pieces (approx. 3 cm)40 g
-
eschalots50 g
-
garlic cloves2
-
fresh mixed mushrooms cut into halves300 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
eggs4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
water500 g
-
fresh chives finely chopped for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
277.9 mg
Białko
12.4 g
Kalorie
809.3 kJ /
192.5 kcal
Tłuszcz
14.8 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55 min
Smoked salmon slice
2 godz. 40 min
Fish and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Seafood con arroz
45 min
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55 min
Pineapple parcels
1 godz.
Pearl rice meatballs
2 godz.
Cauliflower "fried" rice
45 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Guacamole with mango
10 min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 min
Chinese greens with XO sauce
1 godz. 50 min