![Steamed mushroom and egg pots Steamed mushroom and egg pots](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D7E6C35D-7949-416E-8C92-C5E73F007E6F/Derivates/CF365B9D-E81F-4090-AE78-45CF64E820A2.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 tbsp ghee, plus extra for greasing
- 40 g Gruyère cheese, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 50 g eschalots
- 2 garlic cloves
- 300 g fresh mixed mushrooms, cut into halves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 eggs
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 500 g water
- fresh chives, finely chopped for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 809.3 kJ / 192.5 kcal
- Białko
- 12.4 g
- Węglowodany
- 2.5 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.4 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 277.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Smoked salmon slice
2h 40min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Brak ocen
Master stock chicken
1 Std. 30 Min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Prawn and mushroom crepes
50 Min
Lemon chicken with crispy potatoes
2h 40min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 Min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 Std.
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min
Steamed fish with green mash
50 Min