Urządzenia i Akcesoria
Steamed mushroom and egg pots
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
ghee plus extra for greasing1 tbsp
-
Gruyère cheese cut into pieces (approx. 3 cm)40 g
-
eschalots50 g
-
garlic cloves2
-
fresh mixed mushrooms cut into halves300 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
eggs4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
water500 g
-
fresh chives finely chopped for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
277.9 mg
Białko
12.4 g
Kalorie
809.3 kJ /
192.5 kcal
Tłuszcz
14.8 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25 min
Gising Gising
Brak ocen
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 min
Fish pie with cauliflower mash
1 godz. 15 min
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1 godz. 30 min
Quick prawn stir-fry
20 min
Chicken and almond stir-fry
30 min
Seafood and corn chowder
40 min
Prawn salad with avocado dressing
35 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Sticky drumettes
2 godz. 45 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min