Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 tbsp ghee, plus extra for greasing
- 40 g Gruyère cheese, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 50 g eschalots
- 2 garlic cloves
- 300 g fresh mixed mushrooms, cut into halves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 eggs
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 500 g water
- fresh chives, finely chopped for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 809.3 kJ / 192.5 kcal
- Białko
- 12.4 g
- Węglowodany
- 2.5 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.4 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 277.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Mushrooms with pistachio butter
35 min
Pork and lentils with onion and radish pickle
40 min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 min
Mini pad Thai frittatas
40 min
Seafood panzanella
1h
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
11 Std. 30 Min
Turmeric fish
30 min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Chinese-style stir-fried vegetables
25 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min