Urządzenia i Akcesoria
Sichuan pepper and chilli salt squid
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
8 portions
Składniki
Pepper and chilli salt
-
Sichuan peppercorns4 tbsp
-
sea salt flakes1 tbsp
-
dried chilli flakes1 tbsp
Squid
-
potato starch100 g
-
whole medium squid (approx. 2), cleaned500 g
-
vegetable oil for deep frying
-
fresh chives cut into thin slices2 - 3 sprigs
-
lemons cut into wedges2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
1363.4 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
722.6 kJ /
172 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
11.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 godz.
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Mala Bakkwa
4 godz. 35 min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4 godz. 20 min
Hong Kong-style roast pork belly
10 godz.
Master stock chicken
1 godz. 30 min
Vindaloo pork
5 godz. 10 min
Pappadums with mint and coriander chutney
50 min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8 godz. 50 min
Char siew sauce
10 min
Wonton soup
1 godz.