Urządzenia i Akcesoria
Three meat roulade
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
8 portions
Składniki
-
beef rump steak cut into pieces (2-3 cm), partially frozen500 g
-
eggs2
-
breadcrumbs50 g
-
milk100 g
-
sea salt1 ¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
button mushrooms cut into quarters150 g
-
olive oil for frying
-
pork fillet cut into pieces (2-3 cm), partially frozen300 g
-
dried mixed herbs1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
skinless chicken breast fillets cut into 1 cm-thick strips200 g
-
water800 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
457.9 mg
Białko
29.5 g
Kalorie
785.3 kJ /
187 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Asian-style fish fillets
30 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Smoked mussels with Pernod sauce
35 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 godz. 5 min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1 godz. 50 min
Honey crème caramels
25 godz. 55 min
Peaches in white wine syrup
4 godz.
Mussels in turmeric and ginger broth
20 min
Fish with ginger lime sauce
35 min