Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g beef rump steak, cut into pieces (2-3 cm), partially frozen
- 2 eggs
- 50 g breadcrumbs
- 100 g milk
- 1 ¼ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g button mushrooms, cut into quarters
- olive oil, for frying
- 300 g pork fillet, cut into pieces (2-3 cm), partially frozen
- 1 tsp dried mixed herbs
- ½ tsp garlic powder
- 200 g skinless chicken breast fillets, cut into 1 cm-thick strips
- 800 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 785.3 kJ / 187 kcal
- Białko
- 29.5 g
- Węglowodany
- 4.9 g
- Tłuszcz
- 5.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 457.9 mg
Alternatywne przepisy
Warm wasabi potato salad
30 min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 min
Zurich-style veal strips with potatoes
2 Std. 50 Min
Lamb tikka with spicy eggplant
Brak ocen
Everyday gourmet butter
35 Min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1j
Potato and porcini mushroom soup
30 min
Savoiardi with mango and passionfruit
2j 10 menit
Crab linguine
30 min
Polish crêpes
3h 35 min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Traditional Apple pie
1j 30 menit