Urządzenia i Akcesoria
Three meat roulade
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
8 portions
Składniki
-
beef rump steak cut into pieces (2-3 cm), partially frozen500 g
-
eggs2
-
breadcrumbs50 g
-
milk100 g
-
sea salt1 ¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
button mushrooms cut into quarters150 g
-
olive oil for frying
-
pork fillet cut into pieces (2-3 cm), partially frozen300 g
-
dried mixed herbs1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
skinless chicken breast fillets cut into 1 cm-thick strips200 g
-
water800 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
457.9 mg
Białko
29.5 g
Kalorie
785.3 kJ /
187 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai beef salad with noodles
1 godz.
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4 godz. 20 min
Sweet and sour pork ribs
35 min
Hong Kong-style roast pork belly
10 godz.
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
Peking-style duck pancakes
8 godz. 50 min
Pearl rice meatballs
2 godz.
Seafood panzanella
1 godz.
Sichuan pepper and chilli salt squid
30 min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1 godz. 10 min
Thai-style grilled pork skewers
7 godz. 25 min
Wonton soup
1 godz.