Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g d'eau
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de boulgour fin
- 50 g d'échalotes
- 5 brins de coriandre fraîche
- 300 g betterave, coupée en morceaux
- 2 pincées poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g d'huile d'olive
- 15 g de vinaigre de framboise
- 30 g de noix de pécan, concassées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 779 kJ / 187 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 24.3 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Błonnik
- 6.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coleslaw quadricolore
20min
Salade grecque de chou blanc
2j 15 menit
Salade aux pommes
5min
Taboulé de chou-fleur aux canneberges
1h
Menu express - Taboulé de carottes et pommes aux noix de cajou
15min
Salade en verrines
15min
Salade de sarrasin, concombre et feta
50 min
Salade de chou rouge et patate douce aux noix
20min
Salade carottes-betteraves au basilic
10min
Salade carotte pomme raisin
5min
Taboulé de chou-fleur
25 min
Chou en salade
10min