
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de filet de lotte, sans peau et sans arêtes
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 1 c. à café d'huile d'olive
- sel
- 100 g de carotte coupée en morceaux
- 100 g de poireau coupé en rondelles
- 100 g de céleri branche coupé en rondelles
- 800 g de fumet de poisson réhydraté
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 146 kcal / 620 kJ
- Białko
- 18 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Węglowodany
- 12 g