Urządzenia i Akcesoria
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
Maple tahini dressing
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
tahini70 g
-
pure maple syrup30 g
-
lemon juice only1
-
cayenne pepper¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
water40 g
Vegetable salad
-
quinoa100 g
-
water to soak
-
water600 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
green beans trimmed and cut in halves150 g
-
zucchini cut into slices (1 cm)2
-
asparagus trimmed and cut into pieces1 bunch
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
mixed baby salad leaves120 g
-
labne or yoghurt cheese, to serve100 g
-
fresh figs cut into quarters3
-
slivered almonds toasted, to serve3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
136.9 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
997.8 kJ /
238.5 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
29.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan burgers
45 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min
Marinated chicken with salsa
40 min
Vegan bolognese
50 min
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 min
Brown Sugar Baked Beans
45 min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1 godz. 35 min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1 godz.
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min