Urządzenia i Akcesoria
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
fresh lemongrass6 stalks
-
fresh turmeric peeled80 g
-
fresh galangal peeled100 g
-
makrut lime leaves20
-
vegetable oil100 g
-
Korean chilli paste (gochujang)20 g
-
ground turmeric1 ½ tsp
-
fresh mixed mushrooms (king oyster, enoki, lion’s mane)500 g
-
coconut water600 g
-
coconut cream1000 g
-
palm sugar40 g
-
fish sauce2 tsp
-
xanthan gum (see Tips)2 pinches
-
fresh coriander leaves only, to serve
-
fresh mint leaves only, to serve
-
red chilli oil to serve
-
fresh lime cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
344.3 mg
Białko
9.7 g
Kalorie
2122.9 kJ /
507.4 kcal
Tłuszcz
38.9 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
25.9 g
Węglowodany
35.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Yellow curry with mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 min
Shichimi togarashi seasoning
1 godz. 10 min
Spiralized spicy pickled carrots
Brak ocen
Cheat's chicken shoyu ramen
40 min
Chunky guacamole
10 min
Indonesian yellow spice paste
40 min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 godz.
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 min