Urządzenia i Akcesoria
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
fresh lemongrass6 stalks
-
fresh turmeric peeled80 g
-
fresh galangal peeled100 g
-
makrut lime leaves20
-
vegetable oil100 g
-
Korean chilli paste (gochujang)20 g
-
ground turmeric1 ½ tsp
-
fresh mixed mushrooms (king oyster, enoki, lion’s mane)500 g
-
coconut water600 g
-
coconut cream1000 g
-
palm sugar40 g
-
fish sauce2 tsp
-
xanthan gum (see Tips)2 pinches
-
fresh coriander leaves only, to serve
-
fresh mint leaves only, to serve
-
red chilli oil to serve
-
fresh lime cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
344.3 mg
Białko
9.7 g
Kalorie
2122.9 kJ /
507.4 kcal
Tłuszcz
38.9 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
25.9 g
Węglowodany
35.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cabbage Thoran
20 min
Date and nut balls
20 min
Pasta and mushroom soup with chicken involtini
1 godz. 15 min
Tomato and mushroom spaghetti
30 min
Indonesian yellow spice paste
40 min
Charred leek gulai sayur
1 godz. 10 min
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45 min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 min
Hash Browns with Scrambled Tofu
25 min
Risotto pomodori with burrata
30 min
Yellow curry with mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 min
Traditional minestrone
45 min