![Pork and lentils with onion and radish pickle Pork and lentils with onion and radish pickle](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B2AF61D9-11AA-421F-A081-C9F0DDDE4059/Derivates/B7DFCAEB-8AC8-44C4-B1DB-ED59251ADD73.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Onion and radish pickle
- ½ red onion, cut into thin slices (see Tip)
- 2 radishes, trimmed and cut into thin slices (see Tip)
- 2 tbsp red wine vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Pork with lentils
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g olive oil
- 30 g French mustard
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 800 g pork fillets, trimmed and cut into halves
- 200 g crème fraîche
- 150 g pouring (whipping) cream
- 1000 g hot water
- 800 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- 2 dried bay leaves
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4470.9 kJ / 1064.5 kcal
- Białko
- 80.6 g
- Węglowodany
- 72 g
- Tłuszcz
- 46.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 22.4 g
- Błonnik
- 15.3 g
- Sód
- 508.2 mg
Alternatywne przepisy
Tapioca fruit cereal
24h 15min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Ratatouille
40 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Eggplant rotolo
1h 40min
Mushroom quinotto
30 min
Fish stock
35 min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Pork fillet with mustard
35 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 godz. 15 min
Zhoug
10 Min
Seafood and corn chowder
40 min