Urządzenia i Akcesoria
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
couscous200 g
-
preserved lemons flesh discarded, rind rinsed and cut into small pieces (3 mm)20 g
-
hot water200 g
-
olive oil40 g
-
ground black pepper2 pinches
-
salt1 tsp
-
red onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
harissa paste (see Tips)1 tbsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
white sugar2 tsp
-
raw prawns peeled and deveined (see Tips)500 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
pitted green olives to taste50 - 80 g
-
fresh coriander leaves, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2085.5 mg
Białko
39.1 g
Kalorie
2311.4 kJ /
550.3 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
55.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40 min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Salmon kabsa
40 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Sicilian prawn salad
40 min
Prawn saganaki with feta
35 min
Harissa lamb with green couscous
40 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Spring greens with grapefruit
30 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 10 min
Shakshuka
50 min
Prawn and noodle stir-fry
25 min