Urządzenia i Akcesoria
Tandoori portobellos with creamy coconut raita
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Creamy coconut raita
-
continental cucumber cut into pieces (approx. 4 cm)1
-
garlic clove1
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
fresh mint leaves only5 sprigs
-
coconut yoghurt (see Tips)200 g
-
filtered water50 g
-
lemon juice1 tbsp
-
sugar½ tsp
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
extra virgin olive oil1 tbsp
Tandoori portobellos
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing100 g
-
lime juice2 tbsp
-
chilli powder2 tsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
whole cloves4
-
coriander seeds2 tsp
-
black cardamom pod (optional - see Tips)1
-
ground turmeric½ tsp
-
tomato paste20 g
-
piece fresh ginger peeled and cut into slices5 cm
-
garlic cloves4
-
salt to taste1 tsp
-
coconut yoghurt (see Tips)100 g
-
fresh portobello mushrooms8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8.9 g
Kalorie
3868.7 kJ /
921.1 kcal
Tłuszcz
89.8 g
Błonnik
14.6 g
Węglowodany
16.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Black bean molè (black bean chocolate chilli)
2 godz. 25 min
Caribbean curry
40 min
Spiced cauliflower pilau
20 min
Gobi masala
30 min
Pulled BBQ jackfruit
25 min
Sabji (vegetable) curry
30 min
Smoky Mexican bean soup
35 min
Chhole (chickpea curry)
35 min
Chickpea shawarma salad bowl
40 min
Hearty lentil chilli
50 min
Cauliflower buffalo bites
35 min