![Tandoori portobellos with creamy coconut raita Tandoori portobellos with creamy coconut raita](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BF950003-44C3-4A09-BE41-1ABBC8B13749/Derivates/e5d349d3-866d-4c34-be77-dd11fcd6f0ba.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Creamy coconut raita
- 1 continental cucumber, cut into pieces (approx. 4 cm)
- 1 garlic clove
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- 5 sprigs fresh mint, leaves only
- 200 g coconut yoghurt (see Tips)
- 50 g filtered water
- 1 tbsp lemon juice
- ½ tsp sugar
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 tbsp extra virgin olive oil
Tandoori portobellos
- 100 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 2 tbsp lime juice
- 2 tsp chilli powder
- 2 tsp ground cinnamon
- 2 tsp cumin seeds
- 4 whole cloves
- 2 tsp coriander seeds
- 1 black cardamom pod (optional - see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 20 g tomato paste
- 5 cm piece fresh ginger, peeled and cut into slices
- 4 garlic cloves
- 1 tsp salt, to taste
- 100 g coconut yoghurt (see Tips)
- 8 fresh portobello mushrooms
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3868.7 kJ / 921.1 kcal
- Białko
- 8.9 g
- Węglowodany
- 16.4 g
- Tłuszcz
- 89.8 g
- Błonnik
- 14.6 g
Alternatywne przepisy
Cauliflower buffalo bites
35 Min
Bombay aloo
40 Min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2sa 30 dk
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Mixed mushroom burgers
50 Min
Bang bang broccoli
3h 25 min.
Vietnamese jackfruit rice paper rolls
1u.
Rogani kumbh
45 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Chickpea shawarma salad bowl
40 Min
Chilli con tempeh
20 Min
Vegetable chilli
50 Min