Urządzenia i Akcesoria
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
beetroot small, peeled (see Tip)300 g
-
zucchini cut into pieces (5 cm long)250 g
Dressing
-
extra virgin olive oil70 g
-
white vinegar30 g
-
lemon juice15 g
-
Dijon mustard½ tsp
-
maple syrup10 g
-
dried basil½ tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
burrata cheese250 g
-
fresh basil leaves only, torn
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
506.7 mg
Białko
15.9 g
Kalorie
1650.4 kJ /
394.5 kcal
Tłuszcz
31.7 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
12.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Persian honeycomb bark
1 godz. 30 min
Baked chicken pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55 min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
30 min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter)
20 min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 godz. 30 min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Risotto verde (TM7/TM6)
30 min
Nourish bowl (Diabetes)
55 min
Pea and mint soup
20 min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min