Urządzenia i Akcesoria
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
beetroot small, peeled (see Tip)300 g
-
zucchini cut into pieces (5 cm long)250 g
Dressing
-
extra virgin olive oil70 g
-
white vinegar30 g
-
lemon juice15 g
-
Dijon mustard½ tsp
-
maple syrup10 g
-
dried basil½ tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
burrata cheese250 g
-
fresh basil leaves only, torn
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
506.7 mg
Białko
15.9 g
Kalorie
1650.4 kJ /
394.5 kcal
Tłuszcz
31.7 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
12.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lebanese-style hommus
13 godz. 15 min
Pastie slice
55 min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
30 min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 godz. 20 min
Gwinganna polenta with vegetables
1 godz. 10 min
Quince tart
1 godz. 10 min
Roast beef and rhubarb chutney pies
2 godz. 15 min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 godz. 10 min
Kvass fermented beetroot salad
168 godz. 15 min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 godz. 40 min
Brandy custard (TM6)
15 min
Indian spiced sweet potato soup
25 min