Urządzenia i Akcesoria
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
-
buckwheat groats60 g
-
water600 g
-
sea salt plus an extra 1-2 pinches to season½ tsp
-
garlic clove1
-
bacon cut into pieces (2 cm)250 g
-
olive oil1 tbsp
-
white wine vinegar80 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
pure maple syrup1 ½ tbsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
Brussels sprouts trimmed and outer leaves removed500 g
-
pine nuts1 tbsp
-
Parmesan cheese shaved25 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
849.3 mg
Białko
11.4 g
Kalorie
638.3 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
9.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 min
Broccoli salad
10 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Raw apple pie
3 godz. 25 min
Beetroot salad with raita dressing
35 min
Pumpkin and turmeric loaf
1 godz. 50 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 godz. 20 min
Colourful quinoa salad
40 min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 godz. 35 min
Brown rice salad
40 min