Urządzenia i Akcesoria
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
-
buckwheat groats60 g
-
water600 g
-
sea salt plus an extra 1-2 pinches to season½ tsp
-
garlic clove1
-
bacon cut into pieces (2 cm)250 g
-
olive oil1 tbsp
-
white wine vinegar80 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
pure maple syrup1 ½ tbsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
Brussels sprouts trimmed and outer leaves removed500 g
-
pine nuts1 tbsp
-
Parmesan cheese shaved25 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
849.3 mg
Białko
11.4 g
Kalorie
638.3 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
9.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet potato and grain salad
1 godz. 30 min
Jewelled quinoa salad
1 godz. 35 min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
45 min
Quinoa sushi
2 godz. 45 min
Beetroot soup (gut health)
40 min
Raw pineapple and turmeric cake
5 godz. 20 min
Kumara pie
1 godz. 45 min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min
Vegan macadamia cheese ball
56 godz. 55 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50 godz. 15 min