Urządzenia i Akcesoria
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh silverbeet (approx. 1 bunch), stalks removed, leaves cut into strips (2-3 cm)200 g
-
fennel bulb trimmed and cut into thin slices (1-2 mm)200 g
-
spring onions/shallots (approx. 70 g), trimmed and cut into quarters4
-
garlic cloves2
-
sumac1 ½ tsp
-
star anise2
-
soy sauce1 tbsp
-
avocado oil2 tbsp
-
water500 g
-
vine-ripened cherry tomatoes250 g
-
pumpkin seeds to serve (optional)1 tbsp
-
sunflower seeds to serve (optional)1 tbsp
-
eggs fried, to serve4
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
575.8 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
980 kJ /
233.3 kcal
Tłuszcz
18.5 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
5.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 godz. 20 min
Super green pasta (Darren Robertson)
30 min
Eggplant cannelloni
1 godz. 35 min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 godz. 40 min
Mediterranean capsicums
2 godz.
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35 min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 min
Broccoli mustard pasties
1 godz. 55 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min