Urządzenia i Akcesoria
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh silverbeet (approx. 1 bunch), stalks removed, leaves cut into strips (2-3 cm)200 g
-
fennel bulb trimmed and cut into thin slices (1-2 mm)200 g
-
spring onions/shallots (approx. 70 g), trimmed and cut into quarters4
-
garlic cloves2
-
sumac1 ½ tsp
-
star anise2
-
soy sauce1 tbsp
-
avocado oil2 tbsp
-
water500 g
-
vine-ripened cherry tomatoes250 g
-
pumpkin seeds to serve (optional)1 tbsp
-
sunflower seeds to serve (optional)1 tbsp
-
eggs fried, to serve4
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
575.8 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
980 kJ /
233.3 kcal
Tłuszcz
18.5 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
5.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 min
Quinoa salad with mango salsa
1 godz.
Gwinganna polenta with vegetables
1 godz. 10 min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min
Yasai miso ramen
35 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Israeli couscous salad
1 godz.
Freekeh and broad bean salad
2 godz. 30 min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Hearty lentil chilli
50 min
Sweetcorn and black rice salad
1 godz.
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.