![Spiced fennel and silverbeet with fried eggs Spiced fennel and silverbeet with fried eggs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0685CAA3-AB20-4978-9389-29F42B2925B7/Derivates/0E7F0076-B9BA-4F54-B2B7-46AF0B230867.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g fresh silverbeet (approx. 1 bunch), stalks removed, leaves cut into strips (2-3 cm)
- 200 g fennel bulb, trimmed and cut into thin slices (1-2 mm)
- 4 spring onions/shallots (approx. 70 g), trimmed and cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tsp sumac
- 2 star anise
- 1 tbsp soy sauce
- 2 tbsp avocado oil
- 500 g water
- 250 g vine-ripened cherry tomatoes
- 1 tbsp pumpkin seeds, to serve (optional)
- 1 tbsp sunflower seeds, to serve (optional)
- 4 eggs, fried, to serve
- ground black pepper, to season
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 980 kJ / 233.3 kcal
- Białko
- 10.4 g
- Węglowodany
- 5.1 g
- Tłuszcz
- 18.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.1 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 575.8 mg
Alternatywne przepisy
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1 godz.
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 godz. 40 min
Pumpkin and tempeh bobotie
1 godz. 5 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Asian cucumber salad
10 min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15min
Hemp and matcha overnight oats
6 Std. 5 Min
Artichoke and bean ragout
1 godz. 30 min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Hearty seven vegetable soup
30 min