![Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6857A5B1-1CE9-4FB0-B14B-54260A85DF29/Derivates/295AB50B-56FF-41F7-BC1C-3A8DE56CBB15.jpg)
Wersje kompatybilne
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Herbed butter
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g fresh chives, cut into pieces (4 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 120 g unsalted butter, softened
Steamed mushrooms
- 200 g pearl barley, soaked overnight
- 20 g dried porcini mushrooms
- 400 g boiling water
- 100 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 80 g fresh portobello mushrooms
- 2 tbsp olive oil
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1000 g water
- 4 fresh portobello mushrooms, gills and stems removed, if preferred
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 30 g hazelnuts, roasted and skins removed
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2802.5 kJ / 667.3 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 36.3 g
- Tłuszcz
- 47.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.9 g
- Błonnik
- 11.3 g
- Sód
- 340.5 mg
Alternatywne przepisy
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.
Baba ghanoush
1 Std.
Couscous tahini bowl
30 Min
Lentil moussaka
3h 30min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Pearl barley risotto with asparagus
1 Std. 5 Min
Roasted eggplant
1j 35 menit
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1j 35 menit
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Pea and lettuce soup with scallops
45 Min