Wersje kompatybilne
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Herbed butter
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g fresh chives, cut into pieces (4 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 120 g unsalted butter, softened
Steamed mushrooms
- 200 g pearl barley, soaked overnight
- 20 g dried porcini mushrooms
- 400 g boiling water
- 100 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 80 g fresh portobello mushrooms
- 2 tbsp olive oil
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1000 g water
- 4 fresh portobello mushrooms, gills and stems removed, if preferred
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 30 g hazelnuts, roasted and skins removed
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2802.5 kJ / 667.3 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 36.3 g
- Tłuszcz
- 47.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.9 g
- Błonnik
- 11.3 g
- Sód
- 340.5 mg
Alternatywne przepisy
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 Std. 15 Min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Pea and garden mint fritters
25min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Melanzane parmigiana
2 Std. 5 Min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Eggplant with burghul
55min
Miso soup
30 min
Couscous tahini bowl
30 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min