Urządzenia i Akcesoria
Freekeh salad with pickled avocado
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 godz.
8 portions
Składniki
Pickled avocados
-
water150 g
-
apple cider vinegar120 g
-
sugar80 g
-
black peppercorns½ tsp
-
garlic clove1
-
salt3 tsp
-
fresh green chilli (optional)1
-
avocados (ripe but firm), flesh only, cut into thick wedges2
Freekeh salad
-
water1000 g
-
freekeh (see Tips)250 g
-
asparagus trimmed (see Tips)2 bunches
-
salt plus extra to season¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
celery stalks trimmed and cut into pieces (4 cm)2
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
buttermilk100 g
-
sumac plus extra for sprinkling1 tsp
-
baby cucumbers (or "qukes"), cut lengthways into quarters8
-
extra virgin olive oil for drizzling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1067.7 mg
Białko
7.1 g
Kalorie
1559.1 kJ /
371.2 kcal
Tłuszcz
21.6 g
Błonnik
8.7 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fresh fennel salad
10 min
Cypriot grain salad
45 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Zucchini bites with charred tomato dressing
50 min
Prawn salad with horseradish cream
1 godz.
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 godz.
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 min
Coconut poached chicken salad
45 min
Spicy eggs with tomato sauce
30 min
Miso coleslaw
20 min
Brown rice salad
40 min