Urządzenia i Akcesoria
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
navel orange peeled (no white pith), peel and juice reserved1
-
eggs2
-
egg whites2
-
banana (approx. 1 medium)200 g
-
buckwheat flour70 g
-
cacao powder15 g
-
full cream milk250 g
-
rhubarb trimmed and cut into 5 cm pieces370 g
-
pure maple syrup15 g
-
extra virgin olive oil spray to cook
-
natural yoghurt high protein (see Tips)280 g
-
roasted almonds roughly chopped55 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
143.3 mg
Białko
19 g
Kalorie
1647.5 kJ /
395 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
37.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Everyday Gluten Free Banana Bread
1 godz.
Spiralized sweet potato curry rosti
30 min
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25 min
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45 min
Beetroot and horseradish relish
50 min
Rhubarb, orange and almond Cake
1 godz. 30 min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1 godz. 15 min
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45 min
Gwinganna pumpkin and seed porridge
25 godz. 20 min
Gluten free pizza dough
2 godz.
Brown rice
50 min