![Gwinganna polenta with vegetables Gwinganna polenta with vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/989d8cf7d1a0ba5359f2bbc27fbe12fb/Derivates/e5d0ba2bb9c3410ce90de453e7e6b8196960f966.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vegetables
- 200 g brown onion, cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces
- 150 g sweet potato, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 20 g olive oil
- 1 zucchini, cut into pieces (approx. 3 cm)
- ½ red capsicum, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 6 sprigs mixed fresh herbs of choice, leaves only
- 100 g puy lentils, cooked (see Tips)
- 40 g fresh baby spinach leaves
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Pumpkin and tomato sauce
- 200 g pumpkin, peeled and diced (approx. 1 cm)
- 1 tomato, large and ripe, cut into quarters
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
Polenta
- 1000 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g polenta
- 50 g extra virgin olive oil
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1591.7 kJ / 380.4 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 54.2 g
- Tłuszcz
- 15.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.4 g
- Błonnik
- 7.6 g
- Sód
- 64.4 mg
Alternatywne przepisy
Gwinganna nut and seed bread
3h 25 min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h
Gwinganna mountain top bars
1 godz. 55 min
Crispy Korean tofu
1h 20min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1 Std.
Gwinganna mushroom pâté
20 Min
Summer dahl
35 Min
Red lentil cauliflower dahl
35 Min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 Std. 10 Min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min
Silverbeet dahl
8h 40 min
Gwinganna biryani (TM6)
25h 20min