Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vegetables
- 200 g brown onion, cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces
- 150 g sweet potato, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 20 g olive oil
- 1 zucchini, cut into pieces (approx. 3 cm)
- ½ red capsicum, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 6 sprigs mixed fresh herbs of choice, leaves only
- 100 g puy lentils, cooked (see Tips)
- 40 g fresh baby spinach leaves
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Pumpkin and tomato sauce
- 200 g pumpkin, peeled and diced (approx. 1 cm)
- 1 tomato, large and ripe, cut into quarters
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
Polenta
- 1000 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g polenta
- 50 g extra virgin olive oil
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1591.7 kJ / 380.4 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 54.2 g
- Tłuszcz
- 15.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.4 g
- Błonnik
- 7.6 g
- Sód
- 64.4 mg
Alternatywne przepisy
15-minute noodles
15min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40 min
Adzuki Stew with spiced cauliflower rice
24hod. 40min
Chevre (Matthew Kenney)
22h 5min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1h
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Wonton soup (vegetarian)
45 min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25 min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Summer dahl
35min