Urządzenia i Akcesoria
Beetroot, feta and spinach quiche
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 portions
Składniki
Pastry
-
buckwheat groats200 g
-
salt1 pinch
-
unsalted butter chilled and cut into pieces100 g
-
water45 g
-
plain flour for dusting
Filling
-
brown onion cut into halves100 g
-
garlic clove1
-
raw beetroot peeled and cut into quarters250 g
-
eggs5
-
full cream milk400 g
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
fresh spinach leaves torn into pieces50 g
-
feta cheese cut into pieces (1 cm)100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
285.8 mg
Białko
12.5 g
Kalorie
1323 kJ /
315 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Mushroom croustade
1h 35min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Vegetarian quiche
1h 55min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Mediterranean carrot fritters
1h
Vegetable lasagne
1h 35min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Feta, spinach and potato frittata
1h