Urządzenia i Akcesoria
Hearty gluten free vegetarian lasagne
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 3 godz. 5 min
8 portions
Składniki
Pasta
-
lupin flour (see Tips)150 g
-
gluten free cornflour plus extra for dusting70 g
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt1 tsp
-
eggs2
-
water60 g
Vegetable sauce
-
celery stalks cut into pieces2
-
carrots (approx. 190 g), cut into pieces2 - 3
-
garlic cloves3
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 - 5 sprigs
-
olive oil20 g
-
button mushrooms cut into slices200 g
-
dried mixed herbs2 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
dry red wine120 g
-
canned whole tomatoes400 g
-
tomato paste1 tbsp
-
raw sugar2 tsp
-
salt1 tsp
-
gluten free cornflour2 tbsp
-
water3 tbsp
Cheese sauce
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)60 g
-
mozzarella cheese cut into pieces100 g
-
unsalted butter100 g
-
gluten free flour mix (see Tips)80 g
-
full cream milk600 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
Dijon mustard (gluten free)½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Assembly
-
unsalted butter for greasing
-
pine nuts (optional)1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1108 mg
Białko
19 g
Kalorie
1890.5 kJ /
450 kcal
Tłuszcz
25.7 g
Błonnik
11.5 g
Tłuszcz nasycony
13.3 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 godz. 50 min
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Rendang curry
30 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 godz. 20 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min
Lentil bolognese
30 min