Urządzenia i Akcesoria
Cypriot grain salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Yoghurt dressing
-
ground cumin1 tsp
-
honey1 tsp
-
natural yoghurt200 g
Salad
-
pumpkin seeds50 g
-
slivered almonds40 g
-
sunflower seeds45 g
-
fresh coriander leaves only½ bunch
-
fresh flat-leaf parsley leaves only½ bunch
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters2
-
freekeh160 g
-
French green lentils90 g
-
water1250 g
-
raisins70 g
-
lemon juice30 g
-
olive oil3 tbsp
-
pomegranate arils only1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
50.1 mg
Białko
23.4 g
Kalorie
2904.8 kJ /
691.6 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
15 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
61.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Savoury herb baked ricotta
2 godz. 40 min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 min
Beetroot salad
10 min
Vegetarian sausage rolls
40 min
Basil pesto
10 min
Carrot, feta and mint salad
40 min
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1 godz. 25 min
Peanut and soba noodle slaw
20 min
Classic mushroom risotto
30 min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min