Urządzenia i Akcesoria
Beetroot risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
raw beetroots (approx. 300 g total), peeled and cut into quarters2
-
fresh dill leaves only, for garnishing2 sprigs
-
red onion cut into halves150 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
Arborio rice300 g
-
white wine50 g
-
balsamic vinegar20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
water700 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 ½ tbsp
-
goats cheese to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
140.4 mg
Białko
9.8 g
Kalorie
1531.5 kJ /
364.6 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
68.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus risotto
40 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Pearl barley risotto with asparagus
1 godz. 5 min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Zucchini, Brie and basil soup
35 min
Mushroom stroganoff
20 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Ravioli with zucchini sauce
35 min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Risotto verde
45 min