![Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CD2B9D7A-8332-4374-B389-2FC5826C0F37/Derivates/1E4EB512-3226-43AB-A65B-3DF965433EDF.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Oat and Parmesan crust
- butter, for greasing
- 70 g raw almonds
- 40 g sesame seeds
- 150 g rolled oats
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ¼ tsp sea salt
- 80 g water
Silverbeet filling
- 2 garlic cloves
- 80 g red onion, cut into wedges (1 cm), segments separated
- 2 tbsp olive oil
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 90 - 100 g fresh portobello mushrooms (approx. 1 large), cut into halves and then cut into slices (0.5-1 cm)
- 120 g fresh silverbeet, leaves only, cut into thin strips
- 4 eggs
- 150 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground nutmeg
- 3 pinches sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 70 g goat's cheese
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1994 kJ / 475 kcal
- Białko
- 18.5 g
- Węglowodany
- 17.5 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.6 g
- Błonnik
- 5.7 g
- Sód
- 437.5 mg
Alternatywne przepisy
Lentil moussaka
3h 30min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min
Falafel with beetroot hommus
20 min
Spinach and feta galette
1h 50 min
Pumpkin tart
2 Std. 15 Min
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35min
Banana, walnut and date loaf
55 min
Healthy biscuits
35 min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50 min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1h 15min
Pulse and pumpkin curry
30 min