Urządzenia i Akcesoria
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Oat and Parmesan crust
-
butter for greasing
-
raw almonds70 g
-
sesame seeds40 g
-
rolled oats150 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
sea salt¼ tsp
-
water80 g
Silverbeet filling
-
garlic cloves2
-
red onion cut into wedges (1 cm), segments separated80 g
-
olive oil2 tbsp
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
fresh portobello mushrooms (approx. 1 large), cut into halves and then cut into slices (0.5-1 cm)90 - 100 g
-
fresh silverbeet leaves only, cut into thin strips120 g
-
eggs4
-
pouring (whipping) cream150 g
-
ground nutmeg2 pinches
-
sea salt3 pinches
-
ground black pepper3 pinches
-
soft goat's cheese70 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
437.5 mg
Białko
18.5 g
Kalorie
1994 kJ /
475 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
12.6 g
Węglowodany
17.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fennel, freekeh and orange salad
2 godz. 25 min
Vegetarian sausage rolls
40 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 min
Rosemary and thyme polenta chips
1 godz.
Filo spinach slice
55 min
Sweetcorn and black rice salad
1 godz.
Cypriot grain salad
45 min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 godz. 45 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.