Urządzenia i Akcesoria
Pear and blue cheese risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
brown onion cut into pieces60 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine50 g
-
water700 g
-
salt1 tsp
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (1 cm)200 g
-
pear peeled, cored and cut into pieces (1 cm)200 g
-
unsalted butter1 ½ tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1294.6 mg
Białko
15.6 g
Kalorie
2618.3 kJ /
623.3 kcal
Tłuszcz
30.2 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
68.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Super green pasta (Darren Robertson)
30 min
Zucchini soup
25 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1 godz. 25 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Mashed pea and corn slice
40 min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Risotto verde
45 min
Asparagus risotto
40 min