Urządzenia i Akcesoria
Pear and blue cheese risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
brown onion cut into pieces60 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine50 g
-
water700 g
-
salt1 tsp
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (1 cm)200 g
-
pear peeled, cored and cut into pieces (1 cm)200 g
-
unsalted butter1 ½ tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1294.6 mg
Białko
15.6 g
Kalorie
2618.3 kJ /
623.3 kcal
Tłuszcz
30.2 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
68.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus risotto
40 min
Beetroot risotto
35 min
Mushroom stroganoff
20 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 godz. 5 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Brie, speck and walnut risotto
25 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Ravioli with zucchini sauce
35 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Salmon and fennel risotto
30 min
Risotto verde
45 min