Urządzenia i Akcesoria
Pear and blue cheese risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
brown onion cut into pieces60 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine50 g
-
water700 g
-
salt1 tsp
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (1 cm)200 g
-
pear peeled, cored and cut into pieces (1 cm)200 g
-
unsalted butter1 ½ tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1294.6 mg
Białko
15.6 g
Kalorie
2618.3 kJ /
623.3 kcal
Tłuszcz
30.2 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
68.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ricotta and pistachio cheesecake
10 min
Pearl barley risotto with asparagus
1 godz. 5 min
Ratatouille
40 min
Risotto verde (TM7/TM6)
30 min
Mediterranean capsicums
2 godz.
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40 min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1 godz. 40 min
Brie, speck and walnut risotto
25 min
Spinach and artichoke penne
1 godz. 5 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Risotto verde
45 min
Salmon and fennel risotto
30 min