Urządzenia i Akcesoria
Zucchini cheddar slice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to grease80 g
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
fresh basil leaves only5 sprigs
-
fresh baby spinach60 g
-
zucchini cut into quarters350 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
rindless bacon rashers (approx. 160 g), cut into pieces3
-
eggs5
-
rice flour100 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
frozen peas100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
221.9 mg
Białko
10.5 g
Kalorie
1255.7 kJ /
300.1 kcal
Tłuszcz
21.6 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
15.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and leek frittata
40 min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 min
Versatile smooth soup
45 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Ultimate mushroom mac n' cheese
1 godz. 5 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Mushroom risotto
30 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Fruit crumble with crème anglaise
1 godz. 10 min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 min