Urządzenia i Akcesoria
Zucchini cheddar slice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to grease80 g
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
fresh basil leaves only5 sprigs
-
fresh baby spinach60 g
-
zucchini cut into quarters350 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
rindless bacon rashers (approx. 160 g), cut into pieces3
-
eggs5
-
rice flour100 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
frozen peas100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
221.9 mg
Białko
10.5 g
Kalorie
1255.7 kJ /
300.1 kcal
Tłuszcz
21.6 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
15.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Sweet Potatoes with Curry Chicken
1 godz. 10 min
Hidden veg sausage rolls
45 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Zucchini slice
45 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Mushroom risotto
30 min
Blended mixed vegetable soup
45 min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 min