Urządzenia i Akcesoria
Pancetta and asparagus galettes
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
Batter
-
buckwheat groats140 g
-
salt2 tsp
-
full cream milk140 g
-
beer (lager - see Tips)140 g
-
eggs2
Filling
-
Gruyère cheese cut into pieces (2 cm)120 g
-
olive oil plus extra for frying20 g
-
pancetta cut into pieces (2 cm)115 g
-
eschalot1
-
asparagus trimmed and cut into thin slices220 g
-
eggs6
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1277.9 mg
Białko
25.9 g
Kalorie
1582.9 kJ /
376.9 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
18.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked salmon slice
2 godz. 40 min
Pear and burghul salad
40 min
Peruvian Ceviche
1 godz. 15 min
Root Vegetable Soufflé
1 godz. 25 min
Pears in red wine
3 godz. 20 min
Brie, speck and walnut risotto
25 min
Pear and chocolate frangipane
2 godz.
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Sunny gazpacho
25 min
Asparagus and Mango Salad
35 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 godz. 5 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 godz.