Urządzenia i Akcesoria
Pancetta and asparagus galettes
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
Batter
-
buckwheat groats140 g
-
salt2 tsp
-
full cream milk140 g
-
beer (lager - see Tips)140 g
-
eggs2
Filling
-
Gruyère cheese cut into pieces (2 cm)120 g
-
olive oil plus extra for frying20 g
-
pancetta cut into pieces (2 cm)115 g
-
eschalot1
-
asparagus trimmed and cut into thin slices220 g
-
eggs6
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1277.9 mg
Białko
25.9 g
Kalorie
1582.9 kJ /
376.9 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
18.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27 godz. 35 min
Wasabi mayonnaise
10 min
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
1 godz.
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Dairy free tzatziki
24 godz. 5 min
Courgette strudel
1 godz. 20 min
Mushroom cappuccino
25 min
Whole cauliflower with pea purée
40 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 godz. 30 min