![Pancetta and asparagus galettes Pancetta and asparagus galettes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5503B5D8-F319-4441-A0D2-C7B23E2997E1/Derivates/36C40423-4F1B-401E-91A8-7B73940FCBB1.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Batter
- 140 g buckwheat groats
- 2 tsp salt
- 140 g full cream milk
- 140 g beer (lager - see Tips)
- 2 eggs
Filling
- 120 g Gruyère cheese, cut into pieces (2 cm)
- 20 g olive oil, plus extra for frying
- 115 g pancetta, cut into pieces (2 cm)
- 1 eschalot
- 220 g asparagus, trimmed and cut into thin slices
- 6 eggs
- 1 pinch ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1582.9 kJ / 376.9 kcal
- Białko
- 25.9 g
- Węglowodany
- 18.2 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 1277.9 mg
Alternatywne przepisy
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
40min
Crispy Eggplant with Tomato Basil Sauce (Hestan Cue™) Metric
50min
Fragrant whole barbecued fish
2 godz. 50 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 godz. 50 min
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
1j
Fresh fennel salad
10 min
Anise-cured salmon
14h 10min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20min
Whole cauliflower with pea purée
40min
Soba noodle and tofu salad
35min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 Std. 10 Min