Urządzenia i Akcesoria
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
dried porcini mushroom10 g
-
boiling water to soak200 g
-
pork fillets (approx. 850 g), trimmed and cut into halves2
-
dry sherry80 g
-
sweet paprika2 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
Beurre Bosc pears trimmed, cored and cut into wedges2
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
eschalots (approx. 100 g)2 - 3
-
garlic cloves2
-
unsalted butter50 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
green peppercorns in brine, drained and rinsed20 g
-
Chicken stock paste (see Tip)1 tsp
-
crème fraîche200 g
-
fresh chives chopped, to garnish
-
crusty bread to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
436.2 mg
Białko
55.5 g
Kalorie
2631.9 kJ /
629.1 kcal
Tłuszcz
29.2 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
15.3 g
Węglowodany
29.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crunchy broccoli salad with speck
10 min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1 godz. 15 min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 godz.
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
1 godz. 35 min
Steamed saffron sponge with burnt mandarin custard
1 godz. 30 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Slow-cooked lamb Madras
2 godz. 15 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35 min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, using modes)
6 godz. 10 min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min