Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
TM6 TM5 TM31

Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 10 g dried porcini mushroom
  • 200 g boiling water, to soak
  • 2 pork fillets (approx. 850 g), trimmed and cut into halves
  • 80 g dry sherry
  • 2 tsp sweet paprika
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 2 Beurre Bosc pears, trimmed, cored and cut into wedges
  • ½ tsp sea salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 2 - 3 eschalots (approx. 100 g)
  • 2 garlic cloves
  • 50 g unsalted butter
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 20 g green peppercorns, in brine, drained and rinsed
  • 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
  • 200 g crème fraîche
  • fresh chives, chopped, to garnish
  • crusty bread, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2631.9 kJ / 629.1 kcal
Białko
55.5 g
Węglowodany
29.7 g
Tłuszcz
29.2 g
Tłuszcz nasycony
15.3 g
Błonnik
5.3 g
Sód
436.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy