Urządzenia i Akcesoria
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
carrot ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)200 g
-
apple unpeeled, stem removed and ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)200 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tbsp
-
extra virgin olive oil45 g
-
honey1 tbsp
-
Dijon mustard10 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper3 - 4 pinch
-
feta cheese crumbled, to serve150 g
-
walnut halves coarsely chopped40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
811.6 mg
Białko
9.8 g
Kalorie
1562.7 kJ /
373.5 kcal
Tłuszcz
30.2 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Węglowodany
19.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min
TM7 Demo (NZ)
1 godz. 30 min
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 godz.
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 godz. 5 min
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1 godz. 15 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25 min
Christmas bakewell slice
1 godz. 20 min