Urządzenia i Akcesoria
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
cold water500 g
-
titanium strength gelatine leaves3
-
pouring (whipping) cream500 g
-
honey100 g
-
egg yolks6
-
tahini50 g
-
fresh blackberries to serve (see Tips)200 g
-
edible flowers (e.g.unsprayed pansies and orange blossoms) or herbs (e.g. baby mint leaves), to serve (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10.157 g
Kalorie
2823 kJ /
672 kcal
Tłuszcz
58.798 g
Błonnik
2.594 g
Węglowodany
28.043 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pâtè with Riesling
3 godz.
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1 godz. 40 min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 godz. 30 min
Black forest pudding
1 godz. 15 min
Almond quinoa pastry
50 min
Fish balls with yoghurt sauce
1 godz. 50 min
Goat's cheese feta roulade
2 godz. 45 min
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
11 godz. 30 min
Sunny gazpacho
25 min
Rainbow bowl
1 godz. 20 min
Avocado sorbet (palate cleanser)
10 min
Sabayon
15 min