Urządzenia i Akcesoria
Vegie crackers
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
vegetable pulp (see Tips)340 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
flaxmeal (see Tips)30 g
-
chia seeds30 g
-
tamari gluten free (see Tips)20 g
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
salt1 - 2 pinches
-
beetroot powder (optional)1 - 2 tsp
-
ground turmeric (optional)1 - 2 pinches
-
sesame seeds30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.1 g
Kalorie
667.8 kJ /
159 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
8.8 g
Węglowodany
8.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rosemary and sea salt crackers
35 Min
Nut and seed butter
10 Min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 Std. 20 Min
Immune boosting smoothie (Post-natal)
5 Min
Chinese-style drinking porridge
25 Min
Fresh turmeric and ginger paste
20 Min
Coconut milk
5 Min
Hazelnut crunch bliss balls
40 Min
Coffee and cocoa toasted cereal
50 Min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 Std. 45 Min
Turmeric latte
25 Min
Buckwheat and date bliss balls
24 Std. 20 Min