Gorgonzola cheesecakes with pear jam
TM5 TM31 TM6

Gorgonzola cheesecakes with pear jam

4.1 (8 ocen)

Składniki

  • 60 g unsalted butter, plus extra for greasing
  • 10 g blanched almonds
  • 20 g buckwheat groats
  • 1 sprig fresh sage, leaves only
  • 1 pinch salt
  • 70 g walnuts
  • 80 g dried pear
  • 100 g cream cheese
  • 120 g Gorgonzola cheese (dolce or soft)
  • 1 egg
  • 1 tsp lemon juice
  • 45 g balsamic vinegar
  • 40 g water
  • 25 g brown sugar
  • 1 pinch ground black pepper
  • fresh thyme leaves, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
786.5 kJ / 187.3 kcal
Białko
4.9 g
Węglowodany
6.8 g
Tłuszcz
15.5 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Błonnik
1.4 g
Sód
197.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy