Urządzenia i Akcesoria
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
12 pieces
Składniki
-
unsalted butter plus extra for greasing60 g
-
blanched almonds10 g
-
buckwheat groats20 g
-
fresh sage leaves only1 sprig
-
salt1 pinch
-
walnuts70 g
-
dried pear80 g
-
cream cheese100 g
-
Gorgonzola cheese (dolce or soft)120 g
-
egg1
-
lemon juice1 tsp
-
balsamic vinegar45 g
-
water40 g
-
brown sugar25 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh thyme leaves, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
197.4 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
786.5 kJ /
187.3 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
6.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and smoked salmon dip
55 min
Peanut and soba noodle slaw
20 min
Beef tapenade crostini
1 godz. 40 min
Asparagus tart with sour cream pastry
2 godz.
Rosemary and thyme polenta chips
1 godz.
Ricotta gnocchi
2 godz.
Mini chive pikelets with mushrooms
1 godz.
Kvass fermented beetroot salad
168 godz. 15 min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1 godz. 15 min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1 godz.
Pear and chocolate frangipane
2 godz.
Brinjal (eggplant pickle)
1 godz. 30 min