![Slow cooked beans with walnut pesto (TM5) Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/56F4E645-AADD-4A1D-BFE7-D4AC91481410/Derivates/3b79816c-5654-4efe-8b25-3525d67ca7e1.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g dried navy beans (see Tips)
- water, for soaking
Walnut pesto
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 50 g walnuts
- 30 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 100 g olive oil
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
Slow cooked beans
- 20 g olive oil
- 3 garlic cloves, cut into halves
- 200 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 120 g carrots, cut into pieces (2 cm)
- 60 g celery, cut into pieces (2 cm)
- 200 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 400 g tomato passata
- 2 tsp dried oregano
- crusty bread, to serve (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3294.3 kJ / 784.4 kcal
- Białko
- 25.7 g
- Węglowodany
- 59.4 g
- Tłuszcz
- 442.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.2 g
- Błonnik
- 19.1 g
- Sód
- 1915 mg
Alternatywne przepisy
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1h 15 min
Pearl barley risotto with asparagus
1ч. 5 мин.
Gluten free spinach and lemon pasta
1u. 20min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1h 30min
Buckwheat and mushroom quiche
29 godz. 20 min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8h 15min
Vegetarian chilli
1ч. 5 мин.
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15 min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Risotto verde
45min