Urządzenia i Akcesoria
Avocado Tikka (Matthew Kenney)
Przygotowanie 1 godz. 25 min
Czas całkowity 6 godz. 5 min
8 portions
Składniki
-
cashews225 g
-
water to soak
Curry Leaf Oil
-
fresh curry leaf destemmed45 g
-
grapeseed oil60 g
-
sea salt1 pinch
Curry Leaf Yogurt
-
filtered water140 g
-
apple cider vinegar30 g
-
agave syrup30 g
-
sea salt1 tsp
Tikka Sauce
-
extra virgin olive oil60 g
-
curry powder2 tbsp
-
salt1 tsp
-
apple cider vinegar2 tbsp
Potato Breads
-
water850 g
-
potato peeled and cut into cubes (5 cm)425 g
-
fresh curry leaf destemmed (approx. 1 handful)
-
fresh dill (approx. 1 bunch)30 g
-
plain flour425 g
-
extra virgin olive oil to fry (2 tbsp per batch)450 g
-
avocados peeled, cut into wedges4
-
micro herb to garnish
-
edible flowers to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
564.7 mg
Białko
14.2 g
Kalorie
4896.7 kJ /
1170.4 kcal
Tłuszcz
94.3 g
Błonnik
11.8 g
Tłuszcz nasycony
14.4 g
Węglowodany
73.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mango Sticky Rice
5 godz.
Caprese Frittata
30 min
Yellow Curry noodle soup
20 min
Asian cucumber salad (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40 min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 godz. 55 min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1 godz. 35 min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min
Gluten free ANZAC biscuits
45 min
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
25 godz. 20 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min
Gluten free coconut crêpes with apricot sauce
2 godz.