Urządzenia i Akcesoria
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
zucchinis ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
-
pine nuts30 g
-
red capsicum deseeded and cut into quarters1
-
fresh oregano leaves only1 tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
semi sun-dried tomatoes100 g
-
cayenne pepper1 - 2 pinches
-
filtered water80 g
-
walnut halves10
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.2 g
Kalorie
856.4 kJ /
204.7 kcal
Tłuszcz
12.5 g
Błonnik
5.7 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2 godz. 15 min
Rainbow cauliflower sushi
50 min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1 godz.
Cauliflower "fried" rice
45 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Green goddess pizza
1 godz. 30 min
Green smoothie bowl
20 min
Cashew bread French toast
1 godz. 40 min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 godz. 30 min