![Raw zucchini bolognaise Raw zucchini bolognaise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/01BAC095-32FF-4198-A94D-186695132D2A/Derivates/aa691f48-7795-4ab7-b370-1bf7d5761e5f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 zucchinis (approx. 600 g total), spiralised (see Tip)
- 30 g pine nuts
- 1 red capsicum, deseeded and cut into quarters
- 80 g filtered water
- 1 tsp fresh oregano, leaves only
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 100 g semi sun-dried tomatoes
- 1 - 2 pinches cayenne pepper
- 10 walnuts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 858.8 kJ / 204.5 kcal
- Białko
- 7.4 g
- Węglowodany
- 15.4 g
- Tłuszcz
- 10.9 g
- Błonnik
- 7.8 g
Alternatywne przepisy
Sweet potato lasagne
1h 20min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Pasta Alfredo with mushrooms
40 Min
Celeriac parmigiana
1 Std. 10 Min
Mushroom stroganoff
20 Min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 Std.
Raw pumpkin and zucchini curry
25 Min
Cauliflower buffalo bites
35 Min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 Min
Tofu scramble
25 Min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40 Min