![Fennel, asparagus and camembert salad Fennel, asparagus and camembert salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2C852617-E84F-4875-8AFA-0983DD64BFC3/Derivates/E8DBDB10-999F-418E-A7EA-220788EEDDC9.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dressing
- 20 g Dijon mustard
- 30 g lemon juice
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
Fennel and asparagus salad
- 250 g Camembert cheese (whole)
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 500 g water
- 2 fennel bulbs, cut into very thin slices (see Tip); fennel fronds reserved for garnishing
- 60 g rocket
- 16 pitted black olives
- 2 tbsp roasted pine nuts
- micro herbs (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1838.3 kJ / 437.5 kcal
- Białko
- 17.5 g
- Węglowodany
- 6.3 g
- Tłuszcz
- 36.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.4 g
- Błonnik
- 5.5 g
- Sód
- 890.5 mg
Alternatywne przepisy
Watermelon and salmon ceviche stack
25 min
Smashed pea and bean dip
30 min
White bean purée and anchovy on crostini
45 min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 dk
Prawn salad with avocado dressing
35 min
Cauliflower mash
25 min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16h 20min
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13h
Balsamic salmon and zucchini noodles
35 min
Quinoa crumbed fish with slaw
2sa
Quinoa tabouli
12h 40 min.