Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Quinoa
- 170 g tri-colour quinoa
- 1000 g filtered water, plus extra for soaking
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
Miso ginger dressing
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 45 g sunflower seeds
- 1 tbsp avocado oil
- 1 tbsp shiro (white) miso paste
- 20 - 40 g lemon juice, to taste
- 1 tbsp pure maple syrup
- 60 g filtered water
- 1 pinch salt
Salad
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 60 g rocket
- 2 blood oranges, peeled and segmented (see Tips)
- 2 navel oranges, peeled and segmented (see Tips)
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 1 tbsp pecans (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1588.8 kJ / 378.3 kcal
- Białko
- 12.6 g
- Węglowodany
- 42.8 g
- Tłuszcz
- 15.4 g
- Błonnik
- 9.9 g
Alternatywne przepisy
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Colourful quinoa salad
40 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Sweet potato and grain salad
1 Std. 30 Min
Mango salmon bowl
40 Min
Asian cucumber salad
10min
Chickpea shawarma salad bowl
40 Min
Green goddess pizza
1 Std. 30 Min
Satay noodle salad
35 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
One whole cauliflower
45 Min