Urządzenia i Akcesoria
Fennel, date and nut bread
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
10 slices
Składniki
Nut paste
-
macadamia oil (see Tips)55 g
-
raw almonds400 g
-
pumpkin seeds100 g
-
sunflower seeds100 g
-
sesame seeds60 g
-
sea salt to taste2 pinches
-
caster sugar (optional)1 tbsp
Bread
-
oil for greasing
-
pitted Medjool dates120 g
-
dried figs cut into halves70 g
-
fennel seeds1 tsp
-
eggs4
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
slivered almonds for garnishing (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
197.1 mg
Białko
19.2 g
Kalorie
2332.6 kJ /
555.3 kcal
Tłuszcz
45 g
Błonnik
7.7 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
17.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Mixed seed and nut spread
5 min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1 godz. 20 min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 min
Apricot macadamia biscuits
40 min
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
40 min
Broccoli almond soup
30 min
Buckwheat bread
2 godz. 5 min
Seed and nut bread
1 godz. 30 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Pepita almond Florentines
1 godz.
Orange and almond cake
2 godz. 20 min