Urządzenia i Akcesoria
Fennel, date and nut bread
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
10 slices
Składniki
Nut paste
-
macadamia oil (see Tips)55 g
-
raw almonds400 g
-
pumpkin seeds100 g
-
sunflower seeds100 g
-
sesame seeds60 g
-
sea salt to taste2 pinches
-
caster sugar (optional)1 tbsp
Bread
-
oil for greasing
-
pitted Medjool dates120 g
-
dried figs cut into halves70 g
-
fennel seeds1 tsp
-
eggs4
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
slivered almonds for garnishing (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
197.1 mg
Białko
19.2 g
Kalorie
2332.6 kJ /
555.3 kcal
Tłuszcz
45 g
Błonnik
7.7 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
17.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond and date bars
2h 15min
Pumpkin, carrot and herb bread
1h 30min
Popcorn and Buckwheat Bread
2h
Fig and apricot tea bread
1h 30min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Falafel crackers
40min
Zucchini tortillas with falafel
25h 30min
Paleo sandwich bread
1h 30min
Spelt bread rolls
1h 45min
Zucchini banana loaf
1h 45min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min
Seed and nut bread
1h 30min