WIELKANOC

15 Przepisów

Trzecia odsłona kolekcji wybranych przepisów na Wielkanoc. Od gotowania i farbowania jajek do przygotowania drożdżowego koszyczka na Wielkanoc. Pomysły na urozmaicenie śniadania i wyjątkowe dania na świąteczny obiad.

Rogaliki orzechowo-waniliowe

Rogaliki orzechowo-waniliowe

1 godz. 40 min

Sernik wiedeński

Sernik wiedeński

9 godz. 45 min

Chałka z kruszonką

Chałka z kruszonką

1 godz. 30 min

Piszinger kakaowy

Piszinger kakaowy

12 godz. 30 min

Babka marmurkowa ze szpinakiem

Babka marmurkowa ze szpinakiem

1 godz. 30 min

Bułeczki wielkanocne zajączki

Bułeczki wielkanocne zajączki

1 godz. 50 min

Tarta z nadzieniem żurkowo-jajecznym

Tarta z nadzieniem żurkowo-jajecznym

1 godz. 45 min

Wielkanocna zupa gulaszowa z białą kiełbasą

Wielkanocna zupa gulaszowa z białą kiełbasą

40 min

Pulpety z białej kiełbasy w sosie śmietanowo-chrzanowym

Pulpety z białej kiełbasy w sosie śmietanowo-chrzanowym

30 min

Rolada z indyka z brzoskwiniami i morelami na Varomie

Rolada z indyka z brzoskwiniami i morelami na Varomie

1 godz. 45 min

Drożdżowy koszyczek wielkanocny

Drożdżowy koszyczek wielkanocny

2 godz. 10 min

Szołder (murzin) wielkanocny

Szołder (murzin) wielkanocny

2 godz. 45 min

Gotowanie i farbowanie jajek na żółto (kurkumą)

Gotowanie i farbowanie jajek na żółto (kurkumą)

3 godz. 20 min

Gotowanie i farbowanie jajek na niebiesko (czerwoną kapustą)

Gotowanie i farbowanie jajek na niebiesko (czerwoną kapustą)

3 godz. 20 min

Gotowanie i farbowanie jajek na brązowo (łupinami cebuli)

Gotowanie i farbowanie jajek na brązowo (łupinami cebuli)

3 godz. 20 min