Trzecia odsłona kolekcji wybranych przepisów na Wielkanoc. Od gotowania i farbowania jajek do przygotowania drożdżowego koszyczka na Wielkanoc. Pomysły na urozmaicenie śniadania i wyjątkowe dania na świąteczny obiad.
Rogaliki orzechowo-waniliowe
1 godz. 40 min
Sernik wiedeński
9 godz. 45 min
Chałka z kruszonką
1 godz. 30 min
Piszinger kakaowy
12 godz. 30 min
Babka marmurkowa ze szpinakiem
1 godz. 30 min
Bułeczki wielkanocne zajączki
1 godz. 50 min
Tarta z nadzieniem żurkowo-jajecznym
1 godz. 45 min
Wielkanocna zupa gulaszowa z białą kiełbasą
40 min
Pulpety z białej kiełbasy w sosie śmietanowo-chrzanowym
30 min
Rolada z indyka z brzoskwiniami i morelami na Varomie
1 godz. 45 min
Drożdżowy koszyczek wielkanocny
2 godz. 10 min
Szołder (murzin) wielkanocny
2 godz. 45 min
Gotowanie i farbowanie jajek na żółto (kurkumą)
3 godz. 20 min
Gotowanie i farbowanie jajek na niebiesko (czerwoną kapustą)
3 godz. 20 min
Gotowanie i farbowanie jajek na brązowo (łupinami cebuli)
3 godz. 20 min