![Piszinger kakaowy Piszinger kakaowy](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B0C7F47E-D30B-4AB2-8123-BCD72C1E7E74/Derivates/a6dc48a8-d0d1-40b5-8d42-4ed7c58216c3.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g cukru
- 30 g kakao naturalnego, niesłodzonego
- 80 g wody
- 200 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- 200 g mleka w proszku
- 6 wafli tortowych
- Wartości odżywcze
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1253.2 kJ / 299.3 kcal
- Białko
- 5.1 g
- Węglowodany
- 29.1 g
- Tłuszcz
- 18.2 g
- Błonnik
- 0.3 g