Gotowanie i farbowanie jajek na niebiesko (czerwoną kapustą)
TM6 TM5

Gotowanie i farbowanie jajek na niebiesko (czerwoną kapustą)

4.1 (40 ocen)

Składniki

Gotowanie i farbowanie jajek na niebiesko (czerwoną kapustą)

  • 300 g czerwonej kapusty, pokrojonej na kawałki
  • 4 - 6 jajek, o jasnych skorupkach, dokładnie umytych
  • 1300 g wody
  • 10 g octu

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
253 kJ / 60 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
0.3 g
Tłuszcz
4 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Błonnik
0 g
Sód
21 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy