Baguette tradition

Baguette tradition

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 15 godz. 25 min
2 pièces

Składniki

  • 230 g d'eau minérale
  • 35 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
  • 5 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 330 g de farine T 65, et un peu pour fariner
  • 5 g de sel
  • eau (1 bol)

Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 24 g
Kalorie 2571 kJ / 605 kcal
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 119 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...