Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour le saladier
- 220 g d'eau, à température ambiante
-
1
c. à café de sucre en poudre (opcjonalnie)
lub 1 c. à café de poudre de malt (opcjonalnie) -
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée
lub 8 g de levure boulangère sèche (2 c. à café rases) - 400 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1835.3 kJ / 438 kcal
- Białko
- 11.3 g
- Węglowodany
- 75.5 g
- Tłuszcz
- 9.8 g
- Błonnik
- 3.2 g
Alternatywne przepisy
Pâte à pizza italienne
2 godz. 5 min
Churros maison et pâte à tartiner
1 Std. 10 Min
Pâte à crêpe vanillée
1h 40min
Gros beignets à la compote de pommes
3h 40min
Pains à burgers américains
3h 15min
Minipizzas ourson
3h 15min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2h 30min
Cocotte de dorade, palourdes et crevettes au four
45 Min
Purée mousseline
40 min
Baguette tradition
15h 25 min
Cookies aux pépites de chocolat
25 Min
Petits beignets chocolat et noisettes
3hod. 10min