Pâte à pizza

Pâte à pizza

4.8 55 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 30 g d'huile d'olive extra vierge et un peu pour le saladier
  • 220 g d'eau à température ambiante
  • 1 c. à café de sucre en poudre (opcjonalnie)
    1 c. à café de poudre de malt
  • 20 g de levure boulangère fraîche émiettée
    8 g de levure boulangère sèche, (2 c. à café rases)
  • 400 g de farine de blé
  • 1 c. à café de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 11.3 g
Kalorie 1835.3 kJ / 438 kcal
Tłuszcz 9.8 g
Błonnik 3.2 g
Węglowodany 75.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...