Pâte à pizza

Pâte à pizza

4.9 36 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • d'huile d'olive extra vierge et un peu pour le saladier
    30 g
  • d'eau à température ambiante
    220 g
  • de sucre en poudre (opcjonalnie)
    1 c. à café
    1 c. à café de poudre de malt
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    20 g
    8 g de levure boulangère sèche, (2 c. à café rases)
  • de farine de blé
    400 g
  • de sel
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 438 kcal / 1835.3 kJ
Białko 11.3 g
Tłuszcz 9.8 g
Węglowodany 75.5 g
Błonnik 3.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...