Brioche Nanterre

Brioche Nanterre

4.7 358 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
1 pièce

Składniki

  • de farine T45, et un peu pour fariner
    250 g
  • de sucre en poudre
    30 g
  • de sel
    5 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    10 g
  • œufs
    3
  • de beurre ramolli, et un peu pour le moule
    125 g
  • farine T45, pour le plan de travail
  • jaune d'œuf
    1
  • de lait
    2 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 2151 kcal / 8979 kJ
Białko 47 g
Tłuszcz 130 g
Węglowodany 225 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...